Son güncelleme: 2026-09-29

Verilerinizin Silinmesi

Hesabınızı istediğiniz an kendiniz silebilirsiniz: Profil → Hesap → Hesabı sil. Şifreniz sorulur.

Neler silinir

  • Hesabınız, oturumlarınız, API anahtarlarınız ve bağlı AI istemcileri.
  • Kişisel çalışma alanınız ve yalnız sizin üye olduğunuz çalışma alanları, içindeki tüm verilerle.
  • Bağladığınız Meta hesabının erişimi; bağlantısı olan çalışma alanında yeniden bağlanma gerekir.

Neler kalır

  • Başkalarıyla paylaştığınız çalışma alanlarında ürettiğiniz içerikler o alanda kalır; üzerlerindeki adınız kaldırılır.
  • İşlem kayıtları, kimliğiniz çıkarılarak 180 gün tutulur.
  • Faturalar, vergi mevzuatının öngördüğü süre boyunca ödeme sağlayıcısında saklanır.

Önce yapılması gerekenler

Başkalarının çalıştığı bir çalışma alanının tek sahibiyseniz önce sahipliği bir üyeye devredin. Silinecek bir çalışma alanının etkin aboneliği varsa önce faturalama portalından iptal edin.

Meta verileri ve yardım

Meta üzerinden verdiğiniz silme talepleri için Meta verilerinizin silinmesi. Hesabınıza erişemiyorsanız [kvkk@alan-adi] adresine yazın.